Angazhimi ynë

Metal Innovation punon produkte metalike. Nga tavolinat dhe raftet tek arti i mureve dhe kangjellat, ne projektojmë dhe fabrikojmë me përpikëri çdo pjesë për të përmbushur kërkesat tuaja specifike.

Kush jemi ne

Në Metal Innovation, ne jemi të përkushtuar për të ofruar mjeshtëri të jashtëzakonshme. Artizanët dhe teknikët tanë zotërojnë një kuptim të mirë të punimit të metaleve dhe janë të përkushtuar të bëjnë gjëra të bukura që rregullojnë hapësirën tuaj.

Shërbimet tona

Fabrikime të Metaleve

Ofrimi i zgjidhjeve të përshtatura të fabrikimit të metaleve për kërkesa specifike, duke përfshirë tavolinat, shkallët, artet e mureve, kangjella dhe më shumë.

Prerje me Laser

Përdorimi i teknologjisë së avancuar lazer CNC për të prerë me saktësi metale të ndryshme, duke mundësuar dizajne të ndërlikuara me përfundime cilësore

Rafte nga Metali

Ekspertizë në punën me profile metalike për të krijuar produkte me porosi si elemente arkitekturore, veçori dekorative dhe komponentë strukturorë.

Konstruksione metalike për tavolina

Projektimi dhe ndërtimi i tavolinave metalike, duke përfshirë tavolinat e ngrënies, tavolinat e kafesë, tavolinat e konferencave dhe pjesë të tjera funksionale ose dekorative.

Fabrikimi i shkallëve

Punimi i shkallëve metalike, si për përdorime rezidenciale dhe komerciale, duke siguruar qëndrueshmëri, siguri dhe tërheqje estetike.

Arti i murit

Transformimi i metalit në pjesë mahnitëse të artit të murit, duke përfshirë dizajne, modele dhe tekstura artistike për të përmirësuar hapësirat e brendshme ose të jashtme.

Fabrikim i kangjellave

Projektimi dhe fabrikimi i kangjellave metalike për shkallët, ballkonet, tarracat apo vende të tjera.

Prodhim i mobiljeve metalike

Punimi i mobiljeve metalike me porosi, të tilla si karrige, stola, rafte dhe pjesë të tjera funksionale, duke kombinuar stilin dhe qëndrueshmërinë.

Fabrikim i çelikut inox

Ne jemi te specializuar në fabrikimin e çelikut inox, për zgjidhje të personalizuara. Pjesë inoxi që kombinojnë bukurinë dhe funksionalitetin.

Anëtarët e ekipit

Feim Sertolli

Drejtor/CEO, Inxhinier

Florent Hoti

Bashkëthemelues, Inxhinier

Blerine Hoti

Arkitekte

Bashkohu Ekipës Tonë

Bashkohu Ekipës Tonë

Nëse jeni një teknik i aftë me pasion për të punuar me metal,
ju lutemi na dërgoni CV-në tuaj në
info@metalinnovation-ks.com
Ne ofrojmë një mjedis pune dinamik dhe bashkëpunues ku inkurajohen kreativiteti dhe inovacioni.