Dekoroni shtëpinë tuaj me punime metalike.

Me ekspertizën tonë në punimin e metaleve, ne specializojmë në dizajne me cilësi të lartë dhe tërheqëse për hapësirën tuaj.

Produkte të shkëlqyera

Zbuloni bukurinë e metaleve tona, ku çdo kthesë, çdo teksturë dhe çdo element është ndërtuar me kujdesin maksimal. Hyni në një botë me elegancë dhe lëreni punën tonë të flasë në hapësirën tuaj.

Projekte nga Metal Innovation

Dekor metalik

Ekipi ynë i stilistëve dhe zejtarëve të talentuar bashkëpunon për ambiente që ngjallin një ndjenjë ngrohtësie dhe sofistikimi. Me vëmendje të përpiktë ndaj detajeve dhe një përkushtim ndaj përsosmërisë, ne i transformojmë shtëpitë në shtëpi që frymëzojnë. Përjetoni artin e të jetuarit, përmes shërbimit tonë të plotë të dizajnit interior.

Kangjella

Prizren

Tavolinë

Pejë

Raft metali

Prishtinë

Mural Metali

Prishtinë

Mural Metali

Prishtinë

Mural Metali

Prishtinë

Raft

Ferizaj

Raft

Prishtinë

Kangjella

Malishevë

Mural Metali

Prishtinë

Shenja metali

Malishevë

Raft

Drenas